PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE APMGR

 

Toate datele cu caracter personal colectate de catre APMGR sunt prelucrate in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Website-ul detinut de catre APMGR este in conformitate cu acest Regulamentul.

Aceasta declaratie de confidentialitate se afla in responsabilitatea APMGR, care detine responsabilitatea generala pentru asigurarea conformitatii. Ofiterul de Protectie a Datelor (DPO) este responsabil pentru implementarea politicii noastre de confidentialitate, care este intrinsec legata de declaratia de confidentialitate. DPO-ul asigura conformitatea de zi cu zi si este implicat in toate problemele legate de protectia datelor personale.

APMGR va determina scopurile si metodele de procesare a datelor introduse si colectate online, fiind considerat controlor al datelor.

 1. Principii de protectie a datelor  
 • Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime.  Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
 • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
 • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
 • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor cu dumneavoastra;
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

 

 1. Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

 

 1. Colectarea datelor personale

Dorim sa va informam ca datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

 • Numele si datele de contact (Colectam numele si prenumele dumneavoastra, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare)
 • Colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la site-ul nostru. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dumneavoastra. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.
 1. Scopul colectarii datelor personale

 

Informatiile colectate vor fi, prelucrate si/sau accesate numai de catre membrii APMGR sau de persoanele autorizate responsabile de operatiunile de prelucrare corespunzatoare.

 

Scopul colectarii datelor personale mai poate include:

 • trimiterea de newsletter si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS),  in cazul in care dumneavoastra v-ati exprimat in mod explicit acordul.
 • cercetare de piata
 • Datele vizitatorilor vor fi stocate pe perioada nedeterminata in cazul utilizarii lor. Daca nu se interactioneaza nu se primesc raspunsuri la emailuri si la SMS-uri, datele se sterg automat la a 3-a trimitere cu care nu se interactioneaza.

 

Pentru a te dezabona de la comunicarile noastre trimite-ne un e-mail la adresa dezabonare@apmgr.org sau acceseaza link-ul de dezabonare din comunicarea respectiva.

De asemenea, APMGR poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 1. Utilizarea datelor personale
 • vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
 • accesul la datele personale este strict limitat personalului APMGR, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze DPO-ul la adresa de email dpo@apmgr.org

 

 1. Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre DPO la adresa de email dpo@apmgr.org

 

 1. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale
 • clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
 • pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale ( daca la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele dumneavoastra cu caracter personal),  va rugam contactati DPO la adresa de email: dpo@apmgr.org

 

 1. Plangeri
 • clientii au dreptul sa adreseze o plangere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plangerile vor fi prelucrate de catre DPO in timp util si in concordanta cu procedurile interne.Plangerile pot fi trimise la DPO, la urmatoarea adresa de e-mail dpo@apmgr.org
 • in cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si APMGR nu a tratat plangerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plangere catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

 1. Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata, inclusiv ca urmaea modificarii legislatiei relevante sau schimbarii structurii din cadrul APMGR.

In cazul in care se fac modificari ale acestui material, clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.

Recomandam clientilor sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

 

Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor,  garantate pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,  si libera circulatie a acestor date.